​Hazreti Muhammed'e yönelik hadsiz ifadelerde bulunan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'e tepki gösteren Müslümanlar, Perinçek'i "haddini bilmeye" davet etti.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Bodrum'da yaptığı konuşmada, milyarlarca Müslüman'ın büyük muhabbet beslediği ve sünnetine ittiba etmeye çalıştığı İslam peygamberi Hazreti Muhammed'e hadsiz ifadelerde bulundu.

Sarf ettiği sözlerden dolayı Perinçek'e, Twitter'daki duyarlı Müslümanlar büyük tepki gösterdi. Perinçek'e gösteriler tepki paylaşımları Türkiye Gündemi'ne girdi.

Müslümanlar, Hazreti Muhammed'i canları pahasına sevdiklerine dikkat çekerek sıradan bir kişinin, kendisini Hazreti Muhammed'le kıyaslama hadsizliğini asla kabul etmeyeceklerini vurguladılar.

Geçmişten bu yana kirli ilişkilere sahip olan ve İslam düşmanlığından geri durmayan birinin ancak ve ancak kendisini Mekke müşrikleriyle kıyaslayabileceğini belirten Müslümanlar, Perinçek ve avanesinin Hazreti Muhammed ve mümtaz sahabesinin "ayağının tozu" bile olamayacağını kaydetti.

Müslümanlar, Perinçek'e "haddini bilmesi" ve Müslüman kamuoyundan "özür dilemesi" çağrısında bulundu. (İLKHA)