HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak, HÜDA PAR milletvekillerinin Meclis'te yemin töreninde kriz çıkaracakları yönünde iftiralarda bulunan CHP yetkililerine tepki gösterdi.

Bu şahıslara kimsenin itibar etmemesini isteyen Yapıcıoğlu, yalanlarla, iftiralarla ülke idaresine talip olan kifayetsizlerin ülkeyi yönetemeyeceklerine vurgu yaptı.

Yapıcıoğlu, "Asırlarca İslam'ın sancaktarlığını yapmış necip Milletimiz! Günlerdir TBMM'deki yemin töreninde kriz çıkaracağımız yalanını tekrarlayıp duran zevata itibar etmeyiniz. Bu konudaki haberleri defalarca yalanlamamıza rağmen bu yalanı ve daha pek çok yalanı tekrarlayıp duran yalancılara inanmayınız. Sizleri aldatmaya çalışanlara kanmayınız." dedi.

Herkesi bir kez daha sandıklara gidip oy kullanmaya davet eden Yapıcıoğlu, "Peygamber Efendimiz (Sallallahu Aleyhi Vesellem) buyurdular ki: 'Bizi aldatan bizden değildir.' Aldatmaya alışan, tekrar aldatır; onlara güvenip memleketin idaresini onlara teslim etmeyiniz. Yüzleri kızarmayanlara 28 Mayıs günü sandıkta öyle bir ders verelim ki ömür boyu unutamasınlar. Yalanlarla, iftiralarla ülke idaresine talip olan kifayetsizler ülkeyi yönetemez. İcraatıyla tüm emperyalistleri rahatsız eden Sayın Erdoğan'ı tarihi bir farkla bir daha başkan yapmak için sandıklara gidelim." ifadelerini kullandı.