Gürpınar ilçesindeki Atatürk Ortaokulu öğrencileri 'Yerli Malı Haftası' etkinlikleri kapsamında anneleriyle hazırladıkları yöresel yemekleri Gürpınar Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi'ndeki kardeşleriyle paylaşarak örnek bir davranış sergiledi.
Gürpınar Belediyesi bünyesindeki Engelsiz Yaşam Merkezi'nde düzenlenen faaliyetlerle engeller aşılıyor.
İlçe merkezindeki Atatürk Ortaokulu öğrencileri, evlerinde anneleriyle hazırladıkları birbirinden lezzetli yöresel yemekleri merkezdeki 'minik kalpler'1e paylaştı.
Sıcak ortamda kardeşlik duygularının pekiştirildiği etkinlikte Gürpınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Osman Doğramacı ile eşi Hatice Doğramacı da 'minik kalpler'le şarkı söyleyerek mutluluklarına ortak oldu.
Kaymakam Doğramacı, öğrencilerin engelli kardeşlerine çok güzel bir sürpriz hazırladığını, bu anlamlı etkinlikte öğrencilerin yanında olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.
Büyük emek harcanarak hazırlanan yemek ve tatlıların çok lezzetli olduğunu belirten Osman Doğramacı, 'Öğrencilerimiz çok anlamlı bir etkinliğe imza attı. Hem yaptıkları birbirinden güzel, tamamı yerli yemekler için hem de bu duyarlı davranışları için hepsine teşekkür ederim.' Dediği ifade edildi.İLKHA