Furkan Ersöz / Van Olay

Van Gölü Gençlik Merkezi, gençlerin teknoloji çağına ayak uydurabilmeleri için bilgisayar işletmenliği eğitimleri düzenliyor. Bu eğitimlerle, gençlerin teknolojiye olan ilgisi ve anlayışı artırılıyor.



Merkez, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "Teknolojinin gücünü keşfetmek isteyen gençlere bilgisayar işletmenliği eğitimleri veriyoruz! Teknoloji çağına ayak uydurmak için yanınızdayız. Siz de hayallerinizi kodlamaya dönüştürerek kendinizi geleceğe hazırlayabilirsiniz!" ifadelerini kullandı.



Bilgisayar işletmenliği eğitimleri, gençlerin teknolojik becerilerini geliştirmeyi hedeflerken, aynı zamanda onları geleceğin iş dünyasına da hazırlıyor. Gençler, bu eğitimler sayesinde hayallerini kodlama becerilerine dönüştürebilir ve kendilerini geleceğe daha iyi hazırlayabilirler.

Van Gölü Gençlik Merkezi, bu eğitimlerle gençlerin teknolojiye olan ilgisini ve bilincini artırmayı, onları geleceğin teknolojik dünyasına daha iyi hazırlamayı hedefliyor. Eğitimlere katılmak isteyen gençler, Van Gölü Gençlik Merkezi'ne başvurabilir.