Van Demirciler, Tornacılar, Tamirciler Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkan Adayı Akdeniz ve heyeti, yaklaşan oda seçimleri öncesi HAKSİAD Van Şubesini ziyaret etti.
Başkan Mehmet Tasan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Akdeniz, Van’daki esnaf yapısı, sanayi sitesi sorunları ve oda seçimlerine dair karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.
Ziyarette konuşan Başkan Adayı Berat Akdeniz, seçim çalışmalarını sahada sürdürdüklerini söyleyerek, “Hem sanayi sitesindeki esnafı hem de şehir merkezindeki çarşı esnafını ziyaret ederek projelerini anlattıkalrını ve destek istediklerini belirtti. Akdeniz, “Bu odaya sadece sanayi ustalarımız için değil, çarşıdaki küçük esnafımız için de aday oldum. Oda, sanayide ayrı; çarşıda ayrı konuşmamalı. Biz seçilirsek hem sanayiye düzenli gideceğiz hem de çarşıda esnafımızın yanında olacağız.” dedi.
Sanayi sitesindeki ustaların yedek parça maliyetleri, çırak bulamama, eğitim ve belgelendirme eksikliği ile oda hizmetlerine daha hızlı erişim taleplerini çözeceklerini ifade eden Akdeniz şeffaf bütçe, yerinde hizmet ve esnaf kartı gibi daha önce açıkladığı projeleri anlattı.
TASAN: HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren HAKSİAD Van Şube Başkanı Mehmet Tasan ise oda seçimlerinin esnaf camiası açısından büyük önem taşıdığına dikkat çekti. Tasan, “Oda seçimleri, esnafın geleceğini doğrudan etkileyen önemli süreçlerdir. Bu seçimlerin Van’ımıza ve oda esnafımıza hayırlar getirmesini diliyorum.”
Ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennileri ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi. 





