Van Gölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) tarafından yapılan açıklamada, 119 Eylül Cuma günü (yarın) Van’ın merkez ilçeleri de dahil olmak üzere 8 ilçelerde elektrik kesintilerinin yaşanacağı duyuruldu.
VAN’DA ELEKTRİK KESİNTİSİNİN YAPILACAĞI YER VE SAATLER...
İPEKYOLU
İpekyolun’da 09.00 – 17.00 saatleri arasında; Hatuniye, buzhane, hafıziye, halilağa mahalleleri ve bağlı sokaklarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.
TUŞBA
Tuşba’da 09.00 – 17.00 saatleri arasında; Altıntepe ve abdurrahman gazi mahalleleri ve bağlı sokaklarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.
Tuşba’da 09.00 – 17.00 saatleri arasında; Altıntepe mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.
Tuşba’da 09.00 – 17.00 saatleri arasında; Şemsibey mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.
Tuşba’da 09.00 – 17.00 saatleri arasında; Altıntepe, iskele mahallesi ve bağlı sokaklarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.
ÖZALP
Özalp’da 09.00 – 17.00 saatleri Arasında; Aşağı koçkıran mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.
Yavuzlar,mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.
ERCİŞ
Erciş’te 09.00 – 17.00 saatleri arasında; Çobandüzü, ekiciler mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.
ÇALDIRAN
Çaldıran’da 09.00 – 17.00 saatleri Arasında; Çaldıran Alakaya mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.
Çaldıran’da 09.00 – 17.00 saatleri Arasında Akbaşak,alakaya,alikelle,altıyol,aşağıçanak,aşağıdikme, aşağıgülderen,aşağıkuyucak,aşağımutlu,aşağıyanıktaş,avcıbaşı, ayrancılar ,başeğmez, beyazıt, beydoğan, bezirhane, buğulukaynak, burçakalan, çayırköy,çubuklu,cumhuriyet,demircik,direkli,doyumalan,erginler,evciler,fat ih sultanmehmet,gülyolu,güngören,hangediği,hanköy,incealan,ismailbaba, kalkandelen, karadulda, kaşım, kılavuz, kilimli,kışla,koçovası,kurtoğlan,kuskunkıran,osmanlı,receptayyip erdoğan,salahane,sarıçimen,sarıharman,sellik,serpmetaş,soğuksu, sungur, tekindere, temrenli, toprakseven, umuttepe,yağıbasan,yassıtepe,yavuz selim,yaykılıç,yeniyaka,yücelen,yukarıçanak,yukarıdikme, yukarıgülderen,yukarıkuyucak,yukarımutlu,yukarısağmallı, yukarıyanıktaş,yuvacık,zülfibulak mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.
Çaldıran’da 09.00 – 17.00 saatleri Arasında Aşağıgülderen, ismailbaba, kaşım, sungur, temrenli, yukarıdikme, yukarıgülderen mahallerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.
GÜRPINAR
Gürpınar’da 09.00 – 17.00 saatleri Arasında; Özlüce, dağseven, oğuldamı, geçerli, taşlıyazı bükeç, mahallerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.
BAHÇESARAY
Bahçesaray’da 09.00 – 17.00 saatleri Arasında; Çatakdibi, tutak mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.
GEVAŞ
Gevaş’ta 09.00 – 17.00 saatleri Arasında; Bahçelievler, selimiye mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.
MURADİYE
Muradiye’de 09.00 – 17.00 saatleri Arasında; Yalındüz mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.
Çiçekli, devetaş, görecek, güllüçimen mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.