Ziyaret sırasında Kaymakam Muhammet Serdar Erdoğan, Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) kararnamesi ile tayinleri çıkan hâkimler Akibe Karahan, Sevcan Ünal, Gizem Aydın Yıldırım ve Cumhuriyet Savcısı Muhammed Aykut Yıldız ile ilçede görevine devam eden Cumhuriyet Savcısı Yiğit Kaptan bir araya geldi.

Görüşmede, görev süreleri boyunca ilçede adaletin tesisi, hukukun üstünlüğü ve kurumlar arası uyumun sağlanması adına yürütülen iş birliğine dikkat çekildi.

Çatak’ta 7 kilometrelik yol sıcak asfaltla buluşuyor
Çatak’ta 7 kilometrelik yol sıcak asfaltla buluşuyor
İçeriği Görüntüle

Kaymakam Erdoğan, adliye teşkilatına katkılarından dolayı teşekkür ederek, tayini çıkan hâkim ve savcılara yeni görev yerlerinde başarılar diledi.

Kaymakam Erdoğan ayrıca, görevine devam eden yargı mensuplarına da çalışmalarında kolaylık ve başarı temennisinde bulundu.

Kaynak: HACI YILMAZ- HABER MERKEZİ