Meteoroloji 14.Bölge Müdürlüğüden alınan verilere göre Bitlis’te önümüzdeki 5 gün boyunca hava sıcaklıklarının düşmesi ve yer yer gökgürültülü sağanak yağışların etkili olması bekleniyor.
Meteoroloji 14.Bölge Müdürlüğü’nün tahminlerine göre Bitlis’te önümüzdeki 2 gün boyunca yağışlı hava etkili olacak. 4 Ekim Pazar günü Parçalı bulutlu en düşük sıcaklığın 9, en yüksek sıcaklığın ise 16 derece olması bekleniyor.
PAZARTESİ VE SALI GÜNÜ GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞLI
5 Ekim Pazartesi günü Bitlis’te gök gürültülü sağanak yağışlı hava bekleniyor. Kentte sıcaklıkların en düşük 7, en yüksek 16 derece olması öngörülüyor. Nem oranının ise yüzde 55 ile 84 arasında değişmesi bekleniyor.
6 Ekim Salı günü de Van’da gök gürültülü sağanak yağışlı devam etmesi beklenirken, sıcaklıkların 7 ila 18 derece arasında olması tahmin ediliyor.
ÇARŞAMBA VE PERŞEMBE GÜNÜ PARÇALI BULUTLU
7 Ekim Çarşamba günü Manisa’da parçalı bulutlu hava bekleniyor. Sıcaklıkların en düşük 6, en yüksek 18 derece olacağı tahmin ediliyor.
Kentte nem oranının yüzde 38 ile 16 arasında değişmesi beklenirken, rüzgarın saatte 13 kilometre hızla esmesi öngörülüyor.
8 Ekim Perşembe günü ise Van’da parçalı bulutlu havanın sürmesi bekleniyor. Sıcaklıkların en düşük 6, en yüksek 16 derece olması tahmin ediliyor.





