AK Parti Grup Toplantısı’nda konuşan Erdoğan, emeklilere yönelik müjdeyi paylaşarak, bayram öncesi ödemelerin yapılacağını duyurdu.

Cumhurbaşkanı, “Emeklilerimizin bayram öncesi ikramiyeleri hesaplarına yatırılıyor. Maaş ödemeleri de 14 Mart’tan itibaren başlıyor. Ramazan Bayramınızı şimdiden kutluyorum” ifadelerini kullandı.

4 BİN LİRALIK ÖZEL KAYNAK AYRILDI

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler de emekli bayram ikramiyeleri için özel bütçe ayrıldığını duyurdu. Güler, SGK bütçesine toplam 150 milyar TL aktarılacağını belirterek, 17 milyon 700 bin civarında emeklinin Ramazan ve Kurban Bayramı ikramiyelerinden faydalanacağını açıkladı.

Güler’in verdiği bilgiye göre, bu yıl emeklilere ödenecek bayram ikramiyesi 4 bin TL olacak ve özel kaynak bütçeden SGK’ya aktarılacak.

Gram altın 8 bin TL’yi geçti
Gram altın 8 bin TL’yi geçti
İçeriği Görüntüle

BÜTÇE DİSİPLİNİ VE DÜZENLEMELER

Grup Başkanı Güler, mevcut bütçe koşulları ve uluslararası gelişmeler nedeniyle bayram ikramiyelerinde artış için özel kaynak oluşturulması gerektiğini vurguladı. “Bölgemizdeki savaş durumu ve tedarik zinciri sıkıntıları, bütçe disiplinine dikkat etmemizi gerektiriyor” dedi.

Kaynak: HACI YILMAZ- HABER MERKEZİ