Siyonist İsrail ile İran savaşı altıncı gününe girerken sınırın sıfır noktasında yasa dışı geçişlerin engellenmesi için güvenlik önlemleri artırıldı.

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler; beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu ile Van’a geldi.Mi̇lli̇ Savunma Bakani Van (2)

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Türkiye-İran sınırındaki askeri birlikleri denetlemek üzere Van'ın Başkale ilçesine hareket etti.

Mi̇lli̇ Savunma Bakani Van (1)

BAKAN GÜLER İRAN SINIRINDA

Van Valisi Ozan Balcı tarafından karşılanan Bakan Yaşar Güler, İran sınır hattında inceleme ve denetlemelerde bulundu. Bakan Yaşar Güler, 6’ncı Hudut Tugay Komutanlığımıza bağlı Başkale’deki 4’üncü Hudut Tabur Komutanlığımızda da toplantı gerçekleştirdi.

Kaynak: Vanolay - Haber Merkezi