İpekyolu İlçe Millî Eğitim Müdürü Harun Yeşilova ve DYK Koordinatörü Seyhan Aslan, Fevzi Geyik İlk/Ortaokulu, Rekabet Kurumu İlk/Ortaokulu, Dumlupınar İlk/Ortaokulu ve Vangölü İlk/Ortaokulunu ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrencilerle bir araya gelen İlçe Millî Eğitim Müdürü Harun Yeşilova, okullarda yürütülen eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Görüşmelerde ayrıca Destekleme ve Yetiştirme Kurslarının (DYK) yürütülme süreçleri, öğrencilerin akademik başarılarının artırılmasına yönelik çalışmalar ve okulların fiziki durumları değerlendirildi.

Ziyaretlerin önemli gündem maddelerinden biri de okul güvenliği oldu. Okullarda öğrencilerin güvenli bir ortamda eğitim alabilmeleri için alınan tedbirler ele alınırken, mevcut uygulamalar ve geliştirilmesi gereken çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

İpekyolu İlçe Millî Eğitim Müdürü Harun Yeşilova, öğrencilerin güvenli, sağlıklı ve huzurlu bir eğitim ortamında öğrenim görmelerinin öncelikli hedeflerden biri olduğunu belirterek, okul güvenliğine yönelik alınan tedbirlerin titizlikle uygulanmasının önemine dikkat çekti.

Ziyaretlerde eğitim kalitesinin artırılması, öğrencilerin akademik gelişimlerinin desteklenmesi ve okulların daha iyi eğitim şartlarına kavuşturulmasına yönelik yürütülen çalışmalar da değerlendirildi.

İpekyolu’nda eğitim seferberliği: Hedef yine zirve
İpekyolu’nda eğitim seferberliği: Hedef yine zirve
İçeriği Görüntüle

İpekyolu İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen okul ziyaretleri, eğitim-öğretim süreçlerinin yerinde değerlendirilmesi ve öğrencilerin daha nitelikli eğitim imkânlarına kavuşturulmasına yönelik istişarelerin ardından sona erdi.

Kaynak: HACI YILMAZ- HABER MERKEZİ