Her mevsim olduğu gibi yaz aylarında da cıvıl cıvıl olan Muradiye Şelalesi, yurdun dört bir yanında ziyaretçi akınına uğruyor. Kışın donmuş görüntüsü yazın ise gürül gürül akan suyuyla büyük ilgi gören şelale, bu mevsimde de yoğun ilgi görüyor. Bendimahi Çayı'nda bulunan şelale, 20 metre yükseklikten akan coşkulu suyuyla seyrine doyumsuz bir görüntü oluşturuyor. Doğayla iç içe zaman geçirmek isteyen ziyaretçilerin yanı sıra turistlerin de ilgi gösterdiği şelale, yılın her döneminde yansıttığı farklı güzelliklerle hayranlık uyandırıyor.
Edirne'den Van'a geldiğini söyleyen Eren Karoğlu, "Ailece buraya geldik ilk defa Muradiye Şelalesi'ni görüyorum. Herkesin gelip burayı görmelerini tavsiye ediyorum" dedi.
Muradiye Şelalesine yoğun ilgi
Van'ın Muradiye ilçesinde bulunan ve her mevsim ziyaretçilerin akınına uğrayan Muradiye Şelalesi'nde hafta sonu nedeniyle büyük yoğunluk yaşandı.
Kaynak: VanOlay-Kasım Keklik
Yorumlar
Trend Haberler
Son dakika: Van'da deprem oldu!
Van'da 19 yaşındaki genç kız ölü bulundu
Van'da son dakika: Alacak verecek kavgası, yaralılar var…
Van’da belediye çalışanı evinde ölü bulundu
Deprem uzmanı Ercan’dan deprem sonrası Vanlılara önemli uyarı
Van’da yapılacak yeni yolun güzergahı belli oldu




