Van Umut Kervanı İnsani Yardım Derneği, her yıl olduğu gibi bu yıl da Kurban Bayramı’nda yüzlerce ihtiyaç sahibi aileye kırmızı et ulaştıracak.Umut Kervanı’ndan Erciş Ve Çaldıran’da Esnaf Ziyareti (5)

Kaymakamı Bakan’dan keman kursuna ziyaret
Kaymakamı Bakan’dan keman kursuna ziyaret
İçeriği Görüntüle

Kurban çalışmalarına başlayan dernek yetkilileri, Erciş ve Çaldıran’daki hayırseverleri ziyaret etti. Umut Kervanı’ndan Erciş Ve Çaldıran’da Esnaf Ziyareti (6)Gönüllüler ise ilçe merkezinde esnaf ve vatandaşlara broşür dağıttı, cadde ve sokaklara afiş ve branda astı.Umut Kervanı’ndan Erciş Ve Çaldıran’da Esnaf Ziyareti (2)

Ziyaretlere ilişkin açıklama yapan Van Umut Kervanı İnsani Yardım Derneği Başkanı Sedat Vatan, “Ramazan ayında bizlere bağışlarıyla destek sunan hayırseverlerimizi ziyaret ederek kendilerine teşekkür plaketi takdim ettik. Önümüzdeki Kurban Bayramı’nda yurtiçi ve yurtdışı organizasyonlarımız hakkında bilgi vererek tanıtım gerçekleştirdik. İl ve ilçeler bazında, yurtiçi ve yurtdışında daha fazla ihtiyaç sahibi ailelere ulaşabilmek için ziyaretlerimiz devam edecek.” dedi.Umut Kervanı’ndan Erciş Ve Çaldıran’da Esnaf Ziyareti (4)

Kurban organizasyonunun işleyişine de değinen Vatan, bağışlanan kurban vekaletlerinin üçte birinin bağış sahiplerine teslim edileceğini, kalan üçte ikisinin ise derneğe kayıtlı ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacağını söyledi.Umut Kervanı’ndan Erciş Ve Çaldıran’da Esnaf Ziyareti (3)

Daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşmak için çalışmaların aralıksız devam edeceğini vurgulayan Vatan, tüm hayırseverleri bağış yapmaya davet etti.

Umut Kervanı’ndan Erciş Ve Çaldıran’da Esnaf Ziyareti (1)

Muhabir: EYÜP DAYAN