Van Barosu 30’uncu Olağan Genel Kurulu, Tahir Elçi konferans salonunda gerçekleşti. Sinan Özaras ve Savaş Nurullah Kıylık’in aday olarak yarıştığı seçimde, baroya kayıtlı avukatlar oy kullandı.

Yapılan seçimde, Sinan Özaraz baro başkanı seçilirken, ilk kez başkan adayı olan Av. Savaş Nurullah Kıylık 304 oy aldı.

Öte yandan seçimde bağımsız adaylar, yönetim kurulundaki 10 koltuğun 5’ini kazanarak önemli bir başarı elde etti.

İstanbul’dan Van’a kardeşlik köprüsü: Öğrenciler aynı gök kubbe altında buluştu
İstanbul’dan Van’a kardeşlik köprüsü: Öğrenciler aynı gök kubbe altında buluştu
İçeriği Görüntüle

Adaylar arasında Ozan Başdinç 410 oy alırken Mehmet Sait Bayıt 351, Bahri Çiftçi 340, Özal Bedir 336 ve Salih Muhan 336 oy aldı.

Sinan Özaraz’ın listesinden seçilen adaylardan Necdet Ceyhan 375, Feyyaz Akar 362, Vasfi Aktaş 346, Esra Çağlar Yazan 344 ve Mariye Bildirici Borazan 327 oy aldı.

Muhabir: YAKUP TAŞ