Yaklaşan yeni eğitim-öğretim yılı öncesi çocukların yine bozuk yollarla okula gitmek zorunda kalacağını belirten vatandaşlar, yetkililerin ilgisizliğinden şikayetçi.

Engil Deltası’nda kaçak avcılığa karşı denetimler sürüyor
Engil Deltası’nda kaçak avcılığa karşı denetimler sürüyor
İçeriği Görüntüle

“NE GELEN VAR, NE İLGİLENEN”

Mahalle halkı, şimdiye kadar ne bir yetkili gördüklerini ne de verilen sözlerin tutulduğunu ifade etti. Her seçim öncesi verilen sözlerin, seçim sonrası unutulduğunu belirten sakinler, “Görmek isteyen olursa bekleriz efendim” diyerek ilgililere çağrıda bulunuyor.

EĞİTİM SEZONU BAŞLIYOR, YOL HÂLÂ YOK

Okulların açılmasına günler kala veliler ve öğrenciler aynı mağduriyetle baş başa. Veliler, çocuklarının her sabah toz içinde yürüyecek olmasından endişe duyuyor.

YETKİLİLERE ÇAĞRI

Memur-Sen TOKİ sakinleri, bir kez daha seslerinin duyulmasını istedi. Mahalle sakinleri, “Bu sorun sadece konfor değil, sağlık ve güvenlik meselesi. Artık kalıcı bir çözüm bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Muhabir: EYÜP DAYAN