Vanspor Futbol Kulübü Başkanı Erol Temel, 2025-2026 sezonunda maçların Van Atatürk Şehir Stadyumu’nda oynanacağını açıkladı. Temel, mevcut stadyumun 1. Lig standartlarına uygun hale getirileceğini belirterek, gerekli tüm hazırlıkların sezon öncesi tamamlanacağını ifade etti.

VAR VE PASSOLİG ALTYAPISI KURULUYOR

Stadyumda başlatılan yenileme çalışmaları kapsamında VAR (Video Yardımcı Hakem) sistemi ve Passolig altyapısı için gerekli düzenlemelerin yapılmaya başlandığını da duyuran Başkan Temel, stadyumun modernizasyonu konusunda titiz bir süreç yürütüldüğünü vurguladı.

Vanspor'un 9 haftalık karnesi! Kaçıncı sırada yer alıyor
Vanspor'un 9 haftalık karnesi! Kaçıncı sırada yer alıyor
İçeriği Görüntüle

YENİ STADYUM AYNI YERDE YAPILACAK

Başkan Erol Temel, Van’a yeni bir stadyum yapılması yönündeki çalışmalarda da önemli mesafe kat edildiğini söyledi. Yeni stadyum projesinin çizildiğini ve hazırlıkların sürdüğünü belirten Temel, bu modern tesisin mevcut Atatürk Şehir Stadyumu’nun bulunduğu alanda inşa edileceğini açıkladı.

Muhabir: KASIM KEKLİK