Van Gölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) tarafından yapılan açıklamada, 27 Aralık Cuma günü (yarın) Van’ın merkez ilçeleri de dahil olmak üzere 7 ilçelerde elektrik kesintilerinin yaşanacağı duyuruldu.
VAN’DA ELEKTRİK KESİNTİSİNİN YAPILACAĞI YER VE SAATLER...
İPEKYOLU

İpekyolun’da 09.00 – 17.00 saatleri arasında; Vali mithat bey mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.
İpekyolun’da 09.00 – 17.00 saatleri arasında; Bostaniçi, esenler, karşıyaka, şerefiye, serhat, seyit fehim arvasi, vali mithat bey ve yeni mahallelerde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.
İpekyolun’da 09.00 – 17.00 saatleri arasında; Esenler, şerefiye ve valimithatbey mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.
İpekyolun’da 09.00 – 17.00 saatleri arasında; Esenler ve şerefiye mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.
İpekyolun’da 09.00 – 17.00 saatleri arasında; Cevdet paşa, şabaniye, seyit fehim arvasi mahalleleri ve bağlı sokaklarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.
İpekyolun’da 09.00 – 17.00 saatleri arasında; Bakraçlı, bostaniçi, karşıyaka, kevenli ve yeni mahallelerde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.
İpekyolun’da 09.00 – 17.00 saatleri arasında; Yalı mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.
İpekyolun’da 09.00 – 17.00 saatleri arasında; Halilağa ve selimbey mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.
TUŞBA
Tuşba’da 09.00 – 17.00 saatleri arasında; Akköprü mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.
Tuşba’da 09.00 – 17.00 saatleri arasında; Kalecik ve şemsibey mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.
Tuşba’da 09.00 – 17.00 saatleri arasında; İskele mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.
Tuşba’da 09.00 – 17.00 saatleri arasında; Çolpan mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.
EDREMİT
Edremit’te 09.00 – 17.00 saatleri arasında; Andaç ve mülk mahalleleri ile bağlı sokakalarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.
Edremit’te 09.00 – 17.00 saatleri arasında; Erenkent mahallesi ve yeni toki konutlarında planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.
Edremit’te 09.00 – 17.00 saatleri arasında; Erenkent, yeni , eski cami mahalleleri ve yeni toki konutlarında planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.
Edremit’te 09.00 – 17.00 saatleri arasında; Erdemkent ve esentepe mahallesi, kiracıları toki konutları ve kuveyt konutlarında planlı bakım onarım nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.
Edremit’te 09.00 – 17.00 saatleri arasında; Şabaniye mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Edremit’te 09.00 – 17.00 saatleri arasında; Kurubaş mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

ÖZALP
Özalp’da 09.00 – 17.00 saatleri Arasında; Bodurağaç, çırakköy, hacıali, seydibey, yarımkaya mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

ERCİŞ
Erciş’te 09.00 – 17.00 saatleri arasında; Aşağıçökek, deliçay, ergücü, hocaali, kadirasker, keklikova, kızılören, payköy, salihiye, salmanaga, salmanağa, yankıtepe mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Van'da Yarın Elektrikler kesilecek: İşte Detaylı Liste…
Van'da Yarın Elektrikler kesilecek: İşte Detaylı Liste…
İçeriği Görüntüle

Erciş’te 09.00 – 17.00 saatleri arasında; Çatakdibi, çelebibağı, çınarlı, görüşlü, kışla, örene, yeşilova mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

GEVAŞ
Gevaş’ta 09.00 – 17.00 saatleri Arasında; Elmalı, pınarbaşı, orta, karşıyaka, bahçelievler, hişet, selimiye mahalleleri ve bağlı sokakalarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Gevaş’ta 09.00 – 17.00 saatleri Arasında; Atalan, aladüz, abalı mahalleleri ve bağlı sokaklarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Gevaş’ta 09.00 – 17.00 saatleri Arasında; Gündoğan mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Gevaş’ta 09.00 – 17.00 saatleri Arasında; Köklü ve kızıltaş mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Gevaş’ta 09.00 – 17.00 saatleri Arasında; Enginsu ve uğurveren mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

MURADİYE
Muradiye’de 09.00 – 17.00 saatleri Arasında; Alkasnak, dürükkaş, karahan mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Muradiye’de 09.00 – 17.00 saatleri Arasında; Çiçekli, devetaş, görecek, güllüçimen mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Muradiye’de 09.00 – 17.00 saatleri Arasında;Çakmak mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

Muhabir: MEHMET ALİ ORTAÇ