Kadın ve Aile Hizmetleri Başkanlığı Konferans Salonu'nda düzenlenen seminere Genel Sekreter Yardımcısı Selma Biçek Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Deniz Aygen, kadın girişimciler ve çok sayıda kadın katıldı. Kadın Seminer (2)

Seminerde, iletişimde yaşanan temel sorunlar, aile içi iletişimde dikkat edilmesi gereken hususlar, anne ve babaların aile içi iletişimdeki önemi, ailenin önemi, ailenin ayakta kalması için gerekli şartlar, ailede sevgi ve saygı gibi konularda önemli bilgiler verildi. Kadınların yoğun ilgi gösterdiği seminer yaklaşık bir buçuk saat sürdü.

Van’ın en kapsamlı dini tesislerinden biri olacak projenin temeli atıldı! Van’ın en kapsamlı dini tesislerinden biri olacak projenin temeli atıldı!

Seminer, katılımcıların sorularının cevaplandırılması ve kadınlara gül takdiminin ardından sona erdi.

Kaynak: BÜLTEN