Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Vanspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu, açıklamalarda bulundu.
Vanspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Oyunla ilgili birkaç şey söylemek istiyorum. Aslında bugün galibiyeti hak ettiğimiz bir maçtı. Özellikle ilk yarıda iki net pozisyonumuz vardı; oyuncularım orada şutu tercih etti, pası tercih etselerdi öne geçebilirdik. Rakibimizin ise son dakikalarda bulduğu bir şut dışında ciddi bir pozisyonu yoktu. Yediğimiz gol de duran top sonrası bir eşleşme hatasından geldi. Kısacası, kazanmayı hak ettiğimiz bir maçı beraberlikle bitirdik.
Son haftalarda maçlarımızı yöneten hakemlerle ilgili de birkaç kelime söylemek istiyorum. Gerçekten çok zayıf yönetimler izliyoruz, bugün de aynı durum devam etti.
Takımıma teşekkür ediyorum, Erzurum gibi zor bir deplasmanda iyi oyunla puan almak önemliydi.
Genel tabloya baktığımızda yeni kurulmuş bir takımız. Bu sezon hedefimiz sağlam bir temel oluşturmak ve önümüzdeki yıllarda üst liglere yürümek. Oyuncularımızın performansı bizi ilk 7 için umutlandırıyor. Ana hedefimiz iyi futbol oynayan, içeride dışarıda mücadele eden, taraftarın gurur duyduğu bir takım olmak. Bugün de bunu gösterdik.
Taraftarımıza da ayrıca teşekkür etmek istiyorum.
Bugün yine yanımızdaydılar, maç boyunca takımlarına sahip çıktılar. Oyuncularımıza büyük destek verdiler, onların enerjisi sahaya yansıdı. Bu birliktelik bizim en büyük gücümüz. Onlara gönülden teşekkür ediyorum, bu puan onlara armağan olsun.