Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmeye devam eden Vanspor, iki transferi birden açıkladı.
FURKAN ÖZHAN KİRALIK OLARAK VANSPOR’DA
Vanspor, Erzurumspor forması giyen kanat oyuncusu Furkan Özhan ile 1 yıllık kiralık anlaşmaya vardı.
Kulüpten yapılan açıklamada, “Kulübümüz, Erzurumspor forması giyen kanat oyuncusu Furkan Özhan ile 1 yıllık kiralık olarak anlaşmaya varmıştır. Furkan Özhan’a kırmızı-siyah formamız altında başarılar diliyor, anlaşmanın kulübümüz ve oyuncumuz için hayırlı olmasını temenni ediyoruz” ifadelerine yer verildi.
2026-2027 sezonunda Vanspor forması giyecek olan Özhan’ın kiralık sözleşmesi 30 Haziran 2027 tarihine kadar devam edecek.
CELAL HANALP İLE 1 YILLIK ANLAŞMA
Vanspor’un bir diğer yeni transferi ise geçtiğimiz sezon Amedspor forması giyen Celal Hanalp oldu. Kırmızı-siyahlı kulüp, tecrübeli oyuncuyla 1 yıllık anlaşmaya varıldığını açıkladı.
Vanspor’dan yapılan açıklamada, “Tecrübesi ve mücadele gücüyle takımımıza önemli katkılar sağlayacağına inandığımız Celal Hanalp’a kırmızı-siyah formamız altında başarılarla dolu bir sezon diliyor, anlaşmanın kulübümüz ve oyuncumuz adına hayırlı olmasını temenni ediyoruz” denildi.
VANSPOR’DA TRANSFER HAREKETLİLİĞİ SÜRÜYOR
Furkan Özhan ve Celal Hanalp transferleriyle kadrosuna önemli takviyeler yapan Vanspor, Trendyol 1. Lig’de hedefleri doğrultusunda güçlü bir kadro oluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor.
Kırmızı-siyahlı ekibin transfer döneminin kalan bölümünde kadrosuna yeni isimler katması bekleniyor.





