Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Huari Bumedyen Havalimanı'nda, Cezayir Başbakanı Muhammed Nezir el-Arbavi ve diğer ilgililer tarafından resmi törenle karşılandı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun: Türkiye, tarih boyu olduğu gibi bundan sonra da Suriye'nin yanında olacak Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun: Türkiye, tarih boyu olduğu gibi bundan sonra da Suriye'nin yanında olacak

Arbavi ve beraberindeki heyetle havalimanındaki şeref salonunda görüşen Yılmaz'a, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Türkiye'nin Cezayir Büyükelçisi Muhammet Mücahit Küçükyılmaz, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı da eşlik etti.

Kaynak: AA