VAN OLAY | KAHRAMANMARAŞ – AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş., Kahramanmaraş genelinde enerji altyapısının güvenilirliğini artırmak amacıyla yapılacak bakım ve yenileme çalışmaları kapsamında 23 Eylül 2025 Salı günü planlı elektrik kesintisi uygulanacağını resmi internet sitesi üzerinden duyurdu.

Kesintinin Nedeni:
AKEDAŞ yetkilileri, kesintinin “şebeke modernizasyonu, trafo yenileme ve arıza önleyici bakım çalışmaları” nedeniyle gerçekleştirileceğini belirtti. Çalışmaların enerji nakil hatları ve trafo merkezlerinde yapılacağı ifade edilirken, kesintinin geçici olduğu ve planlanan süre içerisinde tamamlanmasının hedeflendiği vurgulandı.

Kesintiden Etkilenecek Bölgeler:

İL İLÇE TARİH KESİNTİ NEDENİ BAŞLANGIÇ SAATİ BİTİŞ SAATİ ETKİLENEN BÖLGELER
Kahramanmaraş Çağlayancerit 2025-09-23 Bakım Onarım 09:00 17:00 Soğukpınar ve Fatih Mahalleleri Bir Kısmı
Kahramanmaraş Pazarcık 2025-09-23 Bakım Onarım 09:00 14:00 Taşdemir, Tilkiler Mahalleleri
Kahramanmaraş Dulkadiroğlu 2025-09-23 3. Şahıs Çalışması 09:30 12:30 Tevekkeli Mahallesi
Kahramanmaraş Elbistan 2025-09-23 Bakım Onarım 09:00 16:00 Demircilik ve Akbayır Mahallelerinde Bulunan Özel Trafolu Müşteriler Bir Kısmı
Kahramanmaraş Onikişubat 2025-09-23 Tesis Çalışması 09:30 11:30 Sarıgüzel, Payamlı, Kertmen, Hacınınoğlu, Hacıbudak ve Beşen Mahalleleri

Kahramanmaraş'ta elektrik kesintileri ve arıza bildirimleri için yetkili kurum AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’dir.

Arıza ve Bilgi İçin İletişim

Kaynak: KASIM KEKLİK - VAN OLAY