Haber Merkezi

Gürpınar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Park ve Bahçeler Birimi ekipleri, ilçe merkezini çiçeklerle donattı.
Yaz mevsimiyle birlikte çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler, Gürpınar’a yakışacak çalışmalara imza atıyorlar. İlçenin önemli lokasyonlarında bulunan cadde, kaldırım, meydan ve parkları mevsime uygun çiçeklerle süsleyen ekipler, gerçekleştirdikleri peyzaj çalışmalarıyla da vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor.
İlçe genelinde farklı renkte 3500 çiçeği toprakla buluşturan ekipler ayrıca daha önce dikilen gül ve süs bitkilerinin bakımlarını ihmal etmiyor.
Gürpınar’ı rengarenk çiçeklerle yaza hazırladıklarını belirten Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, “İlçe merkezimizde şu anda 7 caddemizde hummalı bir çalışma yürütüyoruz. Bir taraftan bu çalışmaları sürdürürken diğer tarafta estetik anlamda dokunuşlar yaparak ilçemizi güzelleştiriyoruz. Dikimi yapılan çiçekler ilçe merkezimize farklı bir hava kazandırdı. İnşallah 7 caddemizde de çalışmalar bittiğinde gerçek manada kent kimliğini kazanmış bir ilçe konumuna geleceğiz.” ifadelerini kullandı.
Yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren ilçe esnafı ise belediye ekiplerine ve Başkan Tanış’a teşekkür ettiler.