3 yılı Genel Müdür Yardımcılığı, 3 yılı da Genel Müdür olmak üzere 6 yıl boyunca görev yaptığı Basın İlan Kurumuna veda etmenin hüznünü yaşarken, önemli görevleri yerine getirmenin gururunu taşıdığını belirten Erkılınç, kendisine güçlü şekilde destek olan mesai arkadaşlarına teşekkür etti.
Genel Müdür Erkılınç, mesai arkadaşlarını aynı hedefe yürüyen, kader birliği yaptığı yol arkadaşları olarak gördüğünü; bu nedenle liyakati hep önemsediğini söyledi.
Tek hedeflerinin nitelikli, güçlü ve etkili bir Türk basını olduğunun altını çizen Erkılınç, görev süresince süreli yayınların taleplerine kulak verdiklerini ve istişare mekanizmasını her zaman işlettiklerini vurguladı.
Erkılınç, bayrağı devralacak Basın İlan Kurumu Genel Müdürüne şimdiden başarılar dileyerek, “Türk basınının geleceğe emin adımlarla yürümesi noktasında Kurumun ortaya koyduğu vizyona önemli katkılar vereceğine inancım tamdır” dedi.
Program, Kurum çalışanlarıyla çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.