Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen proje, ‘Türkiye Yüzyılında Okul-Aile El Ele’ anlayışı doğrultusunda devam ediyor.

Proje kapsamında Mavi Göl Ortaokulu idareci ve öğretmenleri, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına hazırlanan bir öğrenciyi evinde ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette öğrencinin ders durumu ve sınav hazırlık süreci hakkında velisiyle görüş alışverişinde bulunuldu.

OKUL-AİLE İŞ BİRLİĞİ VURGUSU

Ziyaret sırasında öğrencinin akademik gelişimi, çalışma planı ve sınava yönelik hazırlıkları detaylı şekilde ele alındı.

Van Sarmansuyu İlkokulu’ndan anlamlı destek
Van Sarmansuyu İlkokulu’ndan anlamlı destek
İçeriği Görüntüle

Öğretmenler, öğrencinin başarısını artırmak için uygulanabilecek yöntemler hakkında veliyi bilgilendirirken okul-aile iş birliğinin önemine dikkat çekti.

Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, öğrencinin hedeflerine ulaşabilmesi için gerekli rehberlik ve desteğin eğitim süreci boyunca sürdürüleceğini belirtti.

Kaynak: EDREMİT İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ