Edremit İlçe Millî Eğitim Müdürü Doğan Nurses ve beraberindeki Şube Müdürü Cihangir Acar, Hilmi Irak Ortaokulunu ziyaret ederek sınıfları gezdi ve öğrencilerle sohbet etti.

Özellikle 8. sınıf öğrencileriyle bir araya gelen Müdür Nurses, LGS sürecine yönelik önemli tavsiyelerde bulundu.

Van’da ‘Kah’veli Sohbetler’ Projesi velileri bir araya getirdi
Van’da ‘Kah’veli Sohbetler’ Projesi velileri bir araya getirdi
İçeriği Görüntüle

Öğrencilerin sınav hazırlık süreçleri hakkında bilgi alan Nurses, planlı çalışma, düzenli tekrar ve yüksek motivasyonun başarıdaki belirleyici rolüne dikkat çekti.

Ziyaret kapsamında öğretmenlerle de toplantı gerçekleştirildi. Eğitim-öğretim faaliyetleri, akademik çalışmalar ve rehberlik hizmetleri üzerine değerlendirmelerde bulunulurken, öğretmenlerin görüş ve önerileri dinlendi. Müdür Nurses, özverili çalışmalarından dolayı öğretmenlere teşekkür etti.

VELİLERLE REHBERLİK BULUŞMASI

Hilmi Irak Ortaokulunda rehberlik hizmetleri kapsamında velilere yönelik bilgilendirme toplantısı da düzenlendi. Okulun konferans salonunda gerçekleştirilen programa İlçe Millî Eğitim Müdürü Doğan Nurses ve Şube Müdürü Cihangir Acar katıldı.

Toplantıda öğrencilerin akademik gelişimi, okul uyum süreçleri ve rehberlik çalışmaları hakkında velilere kapsamlı bilgi verildi. Müdür Nurses, öğrenci başarısında aile desteğinin büyük önem taşıdığını vurgulayarak okul-veli iş birliğinin eğitime olumlu katkılar sunduğunu ifade etti.

Program, velilerin sorularının yanıtlanmasıyla sona erdi.

KUM KALE ANAOKULUNA ZİYARET

İlçe Millî Eğitim Müdürü Doğan Nurses ve Şube Müdürü Cihangir Acar, son olarak Kum Kale Anaokulunu da ziyaret etti. Sınıfları gezerek yürütülen eğitim faaliyetleri hakkında bilgi alan Müdür Nurses, okul öncesi eğitim ortamlarını yerinde inceledi.

Ziyarette okulun fiziki durumu, eğitim materyalleri ve devam eden çalışmalar üzerine okul yönetimi ve öğretmenlerle görüş alışverişinde bulunuldu.

Kaynak: EDREMİT İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ