İpekyolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin tamamında günlük temizlik çalışmalarına başladı.

Bahar temizliği çalışmalarının, belirlenen program çerçevesinde düzenli olarak sürdürüleceği belirtildi. Temizlik personelleri, Seyit Fehim Arvasi Mahallesi, Halil Ağa Mahallesi, Kurtuluş Parkı ve Sinan Sokak ile diğer ara sokaklarda çevre temizliği yaparken, Ali Paşa Mahallesi Genç Ali Sokak ve Perihanoğlu Sokak’ta da çalışmalarını sürdürdü.

Halkın daha sağlıklı ve temiz bir çevrede yaşamını sürdürebilmesi için gece gündüz çalıştıklarını belirten belediye yetkilileri, çevre temizliği konusunda halkın da duyarlı olması çağrısında bulundu.

Vali Ozan Balcı’dan makamında iki önemli kabul
Vali Ozan Balcı’dan makamında iki önemli kabul
İçeriği Görüntüle

Özellikle çöplerin belirlenen saatlerde çıkarılması, geri dönüşüm kurallarına uyulması ve çevrenin korunması konusunda temizlik işleri müdürlüğü çalışmalarına destek olunması istendi.

Kaynak: İPEKYOLU BELEDİYESİ