Van İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM)’nde Rezzan Bayram'ın yönetiminde faaliyet gösteren işletme, hijyenik şartlar ve teknolojik ekipmanlar kullanılarak Van’ın ünlü otlu peynirini üretip yurtdışına gönderiyor.
Van Valisi ve aynı zamanda Büyükşehir Belediye Başkan Vekili olan Ozan Balcı, İŞGEM kampüsü içerisinde yer alan Nadir Çiftlik işletmesine bir ziyarette bulundu. Yeni üretilen otlu peynirin kesimini gerçekleştiren Vali Balcı, işletme sahibi Rezzan Bayram’dan otlu peynir üretimi hakkında detaylar öğrendi ve başarılar diledi.
OTLU PEYNİR ÜRETİMİNİN ARDINDAN SAHİL YOLU İNCELEMESİ
İŞGEM'de kadın girişimci tarafından yönetilen otlu peynir işletmesini ziyaret ettikten sonra Vali Ozan Balcı, Van Sahil Yolu projesi üzerinde denetimlerde bulundu. Sahil yolunda devam eden asfalt dökümü ve 1100 dönümlük rekreasyon alanı hakkında incelemeler yapan Vali, projenin yakın zamanda tamamlanacağını ifade etti.