Furkan Ersöz – Vanolay

Vanspor Futbol Kulübü Genel Sekreteri Gökhan Hanoğlu, yeni sezon öncesi her zamankinden daha fazla desteğe ihtiyaç duyduklarını belirterek Vanlılara seslendi.

Hanoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Yeni sezon; yeni hedefler ve şampiyonluk parolasıyla çıktığımız yolda; Öncelikle teknik kadromuzu yenileyerek Bismillah dedik. Ardından olağan kongremizi, yüksek bir katılımla gerçekleştirip yeni yol arkadaşlarımız, yeni yönetimimizi belirleyerek hızlıca işe koyulduk. Teknik heyetimizin ve kulübümüz ilgili birimlerince yapılan çalışmalar ve istişareler sonucunda; (6) altı iç transfer (17) on yedi dış transfer gerçekleştirerek Transfer çalınmalarımızın %95’ni tamamladık.

Fenerbahçe UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne başlıyor Fenerbahçe UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne başlıyor

Van ve Erzurum kamplarımızın pesi sıra; hazırlık ve dostluk maçlarımızı da sorunsuz bir şekilde tamamladık. İlk maçımızda zorlu Buca deplasmanı ile sezona merhaba demiş olacağız. Bizler büyük Vanspor camiasına, taraftarına yakışır şekilde kadrolarımızı oluşturmaya, hedeflerimize ulaşacak teknik heyeti kurmaya özen gösterip, elimizden gelenin fazlasını yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Şampiyonluğa susamış bu şehre, bu büyük hediyeyi beraberce yaşatmayı ümit ediyor, bu minvalde çalışıyoruz. Simdi sıra sizde!

Şehrin Ağabeyleri, siyasileri, yerel yönetimleri, iş insanlarımız, esnaf ve tüccar birlikleri, iş insanları sizlere açık çağrıda bulunuyoruz; bu sezon bu takımın sizlere her zamankinden daha çok ihtiyacı var diyoruz. Taraftarından, yönetimine, iş insanlarımızdan siyasilerimize, omuz omuza şampiyonluğa dediğimiz bir sezon olsun diyoruz. Sizleri saygıyla ve muhabbete selamlıyor yeni sezonun hayırlı olmasını niyaz ediyoruz.”